'Arne Slot doet monsterbod op gigantische versterking bij Liverpool'

'Arne Slot doet monsterbod op gigantische versterking bij Liverpool'
Zaterdag 19 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Arne Slot heeft zijn start bij Liverpool niet gemist. Na zeven speeldagen prijkt zijn team fier bovenaan in de Premier League. Terwijl de resultaten spreken, worden er achter de schermen al volop plannen gemaakt voor de toekomst.

Een belangrijke beslissing voor Liverpool komt na dit seizoen, wanneer het contract van sterspeler Mohamed Salah afloopt. Geruchten over mogelijke vervangers doen de ronde, met namen als Florian Wirtz, Xavi Simons, Omar Marmoush en Karim Adeyemi op de verlanglijst.

Slot mikt op versterking van het middenveld

Hoewel Liverpool zich lijkt te richten op de Bundesliga voor offensieve versterkingen, ligt de prioriteit voor Slot en zijn staf elders. De focus zou nu ook op het middenveld liggen, waar Nicolo Barella van Inter Milaan als topkandidaat naar voren komt. De 27-jarige Italiaan maakte vijf jaar geleden de overstap van Cagliari naar Inter voor 45 miljoen euro en heeft sindsdien indruk gemaakt met 23 doelpunten en 52 assists in 240 wedstrijden.

Liverpool bereidt bod voor

Barella ligt nog onder contract bij Inter tot medio 2029, wat betekent dat hij geen goedkope aanwinst zal zijn. Toch zou Liverpool naar verluidt bereid zijn om diep in de buidel te tasten. Een bod van 80 miljoen euro, dat overeenkomt met zijn marktwaarde, zou in de maak zijn. Het is echter nog afwachten of dit voldoende is om de Italiaanse middenvelder los te weken bij Inter.

Arne Slot lijkt alvast overtuigd van Barella’s kwaliteiten. Volgens hem beschikt de Italiaan over het ideale profiel om zijn plannen op Anfield te verwezenlijken. Het aantrekken van de polyvalente middenvelder belooft dan ook dé prioriteit te worden voor Liverpool in de zomer van 2024.

Poll: Zou hij een goeie versterking zijn voor Slot en Liverpool?

TAGS  I  Arne Slot  I  Liverpool  I  Nicolo Barella  I  v24

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024