Transfershock: 'Paul Onuachu kan terugkeren naar Jupiler Pro League'

Transfershock: 'Paul Onuachu kan terugkeren naar Jupiler Pro League'
Donderdag 17 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Af en toe worden de wildste geruchten verspreid. Dat is ditmaal niet anders. Zo wordt Paul Onuachu gelinkt aan een wel zeer verrassende terugkeer naar België.

Je zou dan denken dat de voormalige Gouden Schoen in verband gebracht wordt met zijn ex-club Racing Genk. Bij Genk moeten ze rekening houden dat Tolu Arokodare mogelijk vertrekt in januari. Dan zou Onuachu bijvoorbeeld een vervanger kunnen zijn. Genk kent de spits immers maar al te goed.

Toch is het niet Genk waar Onuachu aan gelinkt wordt. Volgens Sports Mole zou Club Brugge geïnteresseerd zijn in Onuachu. Het medium beroept zich op Turkse bronnen. Als Club Onuachu wilde, zou het echter tijdens de voorbije zomer allicht geschakeld hebben.

Club koos echter voor Gustaf Nilsson van Union als vervanger van de vertrokken Igor Thiago. De Braziliaan verhuisde voor 37 miljoen euro naar Brentford. Nilsson heeft zich al goed aangepast bij Club Brugge. Mocht Club nu ook nog voor Onuachu gaan, zou dat wel een hele grote verrassing zijn.

Southampton

In elk geval heeft Onuachu zijn strepen in België wel verdiend. Het leverde de Nigeriaan in 2021 de Gouden Schoen op. Nadien verhuisde hij naar het Engelse Southampton, maar in de Premier League brak hij geen potten. Hij werd uitgeleend aan Trabzonspor en nu is hij weer bij Southampton. De boomlange spits krijgt er echter weinig kansen en zoekt een oplossing.

Poll: Zou jij Onuachu graag in het shirt van Club zien?

TAGS  I  KRC Genk  I  Paul Onuachu  I  Club Brugge  I  Southampton

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024