'Bart Verhaeghe wrijft zich in de handen: Fraaie toptransfer bij Club Brugge'

'Bart Verhaeghe wrijft zich in de handen: Fraaie toptransfer bij Club Brugge'
Vrijdag 18 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Andreas Skov Olsen, de Deense vleugelspeler van Club Brugge, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer. Deze winter of uiterlijk komende zomer lijkt een vertrek steeds waarschijnlijker te worden.

Volgens recente geruchten heeft AC Milan serieuze interesse in de 24-jarige international. Skov Olsen, die bij Club Brugge uitgroeide tot een vaste waarde, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties in de Jupiler Pro League en Europese competities. De interesse van een club als AC Milan onderstreept de waarde van de Deen. Club Brugge staat dan ook voor de mogelijkheid om een flinke transfersom binnen te halen voor Olsen, die nog altijd een belangrijke schakel is binnen het team van Nicky Hayen.

Club Brugge kan fors cashen

Met de groeiende interesse van buitenlandse topclubs lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Olsen de stap zet naar een grotere competitie. Als de transfer deze winter al doorgaat, kan Club Brugge een aanzienlijk bedrag vangen voor de Deense vleugelspeler. Dit zou de club financiële ademruimte geven en mogelijk ruimte creëren voor nieuwe versterkingen.

Poll: Wordt het volgens jou tijd om Skov Olsen te verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Andreas Skov Olsen  I  AC Milan

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024