'Droomtransfer voor Andrea Skov Olsen in januari'

'Droomtransfer voor Andrea Skov Olsen in januari'
Woensdag 16 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Andreas Skov Olsen kan mogelijk in januari vertrekken bij Club Brugge. De Deense aanvaller staat naar verluidt in de belangstelling van AC Milan, dat volgens Gazzetta dello Sport zijn naam hoog op de lijst heeft gezet voor de wintertransferperiode. Toch blijft een transfer nog verre van zeker, want de plannen van de Italiaanse topclub hangen af van verschillende factoren.

Interesse uit Milaan neemt toe

Tijdens de zomer leek een vertrek van Skov Olsen al in de maak. Club Brugge stond open voor een transfer van de Deense international, die ondanks zijn sterke statistieken afgelopen seizoen wat wisselvallig presteerde. Feyenoord toonde zelfs op het laatste moment interesse, maar een deal bleef uit omdat de Belgische kampioen geen vervanger meer kon aantrekken.

Nu lijkt AC Milan de volgende club die hengelt naar de diensten van de 24-jarige aanvaller. De Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport kopte dit weekend met het nieuws dat Skov Olsen en zijn landgenoot Morten Fendrup (Genoa) gezien worden als potentiële versterkingen voor de winter. Milan hoopt hiermee zijn aanvalslinie nieuw leven in te blazen.

Poll: Kan Olsen het niveau van AC Milan aan?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Andreas Skov Olsen

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024