Ben Crabbé doet onwaarschijnlijke onthulling over 'Blokken': "Nog nooit!"

Ben Crabbé doet onwaarschijnlijke onthulling over 'Blokken':
Vrijdag 18 oktober 2024 - 10:40   I   door Redactie

Ben Crabbé, een groot voetbalfan, is mede dankzij Tetris razend populair geworden met zijn programma 'Blokken'. Het loopt al dertig jaar, maar de presentator heeft daar toch wel erg verrassend nieuws over.

"Ik heb nog nooit Tetris gespeeld en ik heb de ambitie om dat zo te houden", vertelt Crabbé aan Radio 1. "Ik ben geen computerspelletjesmaniak", legt Crabbé uit. "Het is sowieso te laat om er nu nog mee te beginnen. Ik heb ook nog nooit aan de tafel van de deelnemers gezeten om het eens te proberen. Het interesseert me niet. Of beter: het interesseert me wel om het te zien, maar niet om dat te kunnen."

Moeilijk

Volgens de presentator van 'Blokken' is het ook moeilijker dan het er eigenlijk uitziet. "Ik zou er ook niet goed in zijn", zegt Crabbé. "Je moet het ook niet alleen met je vingers kunnen, maar ook met je hoofd. Het is niet te onderschatten." De kijkers zijn er anders wel gek van. Tetris in combinatie met een quiz is blijkbaar een echte winner. Al dertig jaar is het programma razend populair. Dat wil toch wel iets zeggen.

TAGS  I  Ben Crabbé  I  v24

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024