Het is al zover: 'Memphis Depay doet bom ontploffen bij Corinthians'

Het is al zover: 'Memphis Depay doet bom ontploffen bij Corinthians'
Dinsdag 15 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het verblijf van Memphis Depay bij Corinthians zou weleens van korte duur kunnen zijn. De club kampt met problemen rondom het betalen van zijn salaris, nu een gokbedrijf dat hiervoor zou instaan, mogelijk verbannen wordt vanwege malafide praktijken. Hierdoor staat de toekomst van de Nederlandse aanvaller in Brazilië op losse schroeven.

Memphis zoekt alternatieven

Volgens Tutto Juve heeft Memphis zichzelf via zijn zaakwaarnemers aangeboden bij drie clubs: Sevilla, Al-Nassr en Juventus. Als de problemen met zijn salaris niet snel worden opgelost, zou hij zijn contract, dat tot 2027 loopt, kunnen laten ontbinden. Johan Derksen merkte al op dat een vertrek uit Brazilië wellicht de beste optie is voor de aanvaller. "Als hij dat salaris niet krijgt, dan zal hij daar niet blijven hangen. Misschien is dat zijn redding wel", aldus Derksen.

Tot nu toe kwam Memphis vier keer in actie voor Corinthians, waarin hij twee assists gaf. De komende weken zullen cruciaal zijn voor zijn toekomst, waarbij een overstap naar een andere club steeds realistischer lijkt.

Poll: Logisch dat hij er al vertrekt?

TAGS  I  Corinthians  I  Memphis Depay  I  v24

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024