Sam Gooris geeft het eerlijk toe: "Kelly Pfaff heeft dat gedaan"

Sam Gooris geeft het eerlijk toe:
Woensdag 16 oktober 2024 - 13:00   I   door Redactie

In een openhartig interview met Het Nieuwsblad spreekt Sam Gooris over zijn liefde en bewondering voor zijn vrouw Kelly Pfaff. De zanger benadrukt hoeveel zij zich altijd heeft opgeofferd voor hun gezin, terwijl hij druk bezig was met zijn carrière. "Kelly is mijn alles. Ik zie haar met de dag nog liever en liever", vertelt Gooris. "Ze is niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn beste vriendin."

Opofferingen voor het gezin

Gooris blikt terug op de vele momenten waarop Kelly het gezin draaiende hield, vooral in de weekends en op feestdagen. "Terwijl papa in het weekend en op feestdagen ging ‘jodelen’, kon mama voor de kinderen zorgen", zegt hij. "Ze heeft zich altijd moeten opofferen." Hoewel hij doordeweeks tijd doorbracht met hun kinderen, erkent hij dat Kelly veel heeft opgeofferd om zijn drukke agenda mogelijk te maken.

Gooris benadrukt dat familie voor hem op de eerste plaats komt. Hij koestert de momenten die hij met zijn gezin doorbrengt en hecht veel waarde aan zijn rol als vader en zoon. "Elke week ga ik nog van Brasschaat naar Mechelen om bij mijn ouders op bezoek te gaan", vertelt hij. "Of ik nu in Japan zit of ergens anders: ik moet hen horen. Familie gaat voor alles."

TAGS  I  Sam Gooris  I  Kelly Pfaff

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024