'Liverpool in shock na waanzinnige transfer voor Salah'

'Liverpool in shock na waanzinnige transfer voor Salah'
Donderdag 17 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

Liverpool FC kent een vliegende start dit seizoen onder de nieuwe coach Arne Slot. De Nederlandse trainer, die Jürgen Klopp opvolgde, heeft de ploeg naar de top van de Premier League geleid en ook in de Champions League gaat het de Reds voor de wind. Toch dreigt Liverpool een van zijn grootste sterren, Mohamed Salah, te verliezen.

Na het vertrek van Jürgen Klopp lag er een grote uitdaging voor Arne Slot. De Nederlander had al naam gemaakt bij AZ Alkmaar en Feyenoord, maar de stap naar Liverpool was een grote sprong. Toch heeft Slot zich uitstekend aangepast. Liverpool staat momenteel bovenaan de Premier League met 18 punten uit 21 mogelijke en boekte ook al twee zeges in de Champions League. Slot kon daarbij voortbouwen op het werk van Klopp, aangezien de kern grotendeels hetzelfde bleef.

Toekomst Salah bij Liverpool onzeker

Ondanks de sportieve successen hangt er onrust in de lucht rondom Mohamed Salah. De Egyptische sterspeler heeft nog geen akkoord bereikt over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt af, en hoewel Liverpool graag een verlenging ziet, blijft die voorlopig uit. Ondertussen hebben verschillende Europese topclubs, waaronder Paris Saint-Germain en Juventus, hun interesse getoond, zo meldt El Nacional. Deze clubs hopen Salah te overtuigen om hun project te versterken en willen hem weghouden van een mogelijke overstap naar de lucratieve Saudische competitie.

Voorzichtig transferbeleid

Tijdens de recente transferperiode hield Liverpool het rustig op de markt. Er werd vooral ingezet op doelgerichte aankopen, zoals de komst van doelman Giorgi Mamardashvili, die direct weer werd verhuurd aan Valencia. Ook werd Federico Chiesa voor een relatief laag bedrag aangetrokken van Juventus. Deze strategische aanpak heeft ervoor gezorgd dat Liverpool ruimte heeft om in de komende periodes verder te investeren, wat van pas kan komen als Salah daadwerkelijk vertrekt.

Een cruciaal moment voor Salah en Liverpool

Hoewel Salah’s toekomst onzeker is, blijft Liverpool vastbesloten om hem aan boord te houden. De komende maanden zullen cruciaal zijn voor de onderhandelingen. Voor nu ligt de focus van Arne Slot en zijn team op het voortzetten van het sportieve succes, maar de dreiging van een Salah-vertrek hangt onvermijdelijk boven het hoofd van de club.

Poll: Zou een vertrek van Salah een groot verlies zijn voor Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Mo Salah  I  PSG  I  Juventus

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024