Zwaar aangeslagen Johan Boskamp: "Ik denk er voortdurend aan, het zit heel diep"

Zwaar aangeslagen Johan Boskamp:
Maandag 14 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

De dood van zijn kleinzoon Dennis heeft er bij Johan Boskamp verschrikkelijk ingehakt. Tot op vandaag is het verdriet daarover erg groot. Dat vertelt de bekende voetbalanalist in het weekblad Privé.

D"oor het overlijden van mijn kleinzoon Dennis is alles anders geworden. Hij koos voor zelfdoding. Toen mijn zoon die bewuste woensdagavond van Dennis’ zelfdoding belde, zonk de grond onder mijn voeten weg. Je hoort weleens dat verdriet slijt, maar dat is niet zo. Voortdurend denk ik eraan", legt Boskmp uit.

Voor zijn dood maakte Boskamp ieder jaar een reis met zijn kleinkinderen. Nadien is dat nooit meer gebeurd. "Ze vragen het wel weer aan opa, maar ik weet het niet. Het zal nooit meer worden zoals voor het overlijden van Dennis. Ik zal er altijd één missen. Dat zit diep, heel diep", zegt hij.

Vandaag Inside

Boskamp is gestopt met aan te schuiven aan tafel bij 'Vandaag Inside'. Daardoor heeft hij nu veel meer tijd. “Er is een wereld voor Lydia (zijn partner, red.) opengegaan. We doen samen boodschappen of gaan naar iets leuks toe. Op z’n tijd eten we ergens wat. Ook dat is leuk om te doen.”

TAGS  I  Johan Boskamp

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024