'KNVB hakt knoop door over ontslag voor bondscoach Ronald Koeman'

'KNVB hakt knoop door over ontslag voor bondscoach Ronald Koeman'
Woensdag 16 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Er is meer duidelijkheid over de positie van Ronald Koeman bij het Nederlands elftal. Volgens Jeroen Stekelenburg hoeft de bondscoach, ondanks de recente tegenvallende resultaten, niet te vrezen voor zijn positie. Binnen de KNVB is er geen sprake van een mogelijk vertrek van Koeman. Hij blijft aan als eindverantwoordelijke voor Oranje.

Vertrouwen vanuit de KNVB

De positie van Koeman kwam ter sprake in de Voetbalpodcast van de NOS, waar Stekelenburg aangaf dat er binnen de KNVB geen twijfel is over de rol van de bondscoach. "Ronald Koeman zit stevig in het zadel", verklaarde hij. Hoewel Koeman recent moeilijke wedstrijden tegen Hongarije en Duitsland beleefde, blijft de KNVB achter hem staan. De prestaties van Oranje in de Nations League zijn wisselend, maar de organisatie heeft vertrouwen in zijn ervaring en leiderschap.

Sinds 2023

Koeman keerde begin 2023 terug bij Oranje en leidde het team afgelopen zomer naar de halve finale van het EK. Ondanks de tegenvallende resultaten in de Nations League, blijft de focus op kwalificatie voor de kwartfinales. De KNVB gelooft dat Koeman de juiste persoon is om dit te realiseren.

Poll: Logische beslissing?

TAGS  I  Oranje  I  Ronald Koeman

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024