Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder hebben bijzonder leuk nieuws te melden

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder hebben bijzonder leuk nieuws te melden
Donderdag 17 oktober 2024 - 11:15   I   door Redactie

Het was gisteren feest in huize Cabau-Sneijder. Xess Xava, de zoon van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, vierde zijn 9e verjaardag. Moeder Yolanthe deelde het feestelijke moment op Instagram, waarbij ze haar liefde en trots voor haar zoon uitsprak.

Een blik op Yolanthe en Wesley

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder waren jarenlang een bekend stel in zowel Nederland als daarbuiten. Yolanthe is een succesvolle actrice, presentatrice en ondernemer, bekend van haar rollen in diverse films en televisieseries. Ze is tevens actief met haar eigen goede doelenprojecten. Wesley Sneijder daarentegen staat bekend als een van de beste voetballers die Nederland ooit heeft voortgebracht. De oud-middenvelder van clubs als Ajax, Real Madrid en Inter Milaan was ook jarenlang een bepalende kracht in het Nederlands Elftal, waarmee hij in 2010 de finale van het WK bereikte.

Gezinsgeluk en nieuwe wegen

In 2015 verwelkomden Yolanthe en Wesley hun zoon Xess Xava, een moment dat hun gezinsgeluk compleet maakte. Hoewel het stel in 2019 besloot om hun wegen te scheiden, blijft de band met hun zoon sterk. Yolanthe bracht via Instagram hulde aan haar zoon op zijn verjaardag: “Mijn kleine man wordt groot! Zo trots op jou", schreef ze bij een reeks foto’s die het feestelijke moment vastlegden.

Yolanthe en Wesley blijven, ondanks hun scheiding, betrokken ouders voor Xess Xava. Zijn verjaardag was een gelegenheid om stil te staan bij de mooie momenten die ze samen koesteren.

TAGS  I  Wesley Sneijder  I  Yolanthe Cabau

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024