"Nachtmerrie voor Jan Vertonghen en Anderlecht"

Vrijdag 18 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Hoe staat het nog met Jan Vertonghen? De verdediger kon Anderlecht nog niet echt van dienst zijn dit seizoen. Hij is nog steeds geblesseerd en daar zijn erg onrustwekkende berichten over. Coach David Hubert laat het achterste van zijn tong er niet over zien.

Vertonghen staat op dit moment al twee maanden aan de kant met een overbelasting aan de achillespezen. Hij heeft er zich wel bij neergelegd dat hij aan de kant staat, maar dat hij de wedstrijd op Beerschot mist, doet toch pijn. Vertonghen is immers van Antwerpen en die wedstrijd is echt wel speciaal voor hem. Hij zal echter niet kunnen spelen.

Hubert

Dat zal nog niet voor meteen zijn. Er zijn geluiden te horen dat Vertonghen mogelijk out is tot Nieuwjaar. Dat is dus nog een hele tijd. Hubert wil er niet veel over kwijt. “Ik kan niet zeggen wanneer Jan Vertonghen zal terug zijn”, zegt hij in Het Nieuwsblad. “Jan zet stappen in zijn revalidatieproces en heeft enorm veel honger, maar hij wil terugkeren op een goeie manier. Het gaat natuurlijk nooit snel genoeg, maar het moment moet gunstig zijn.”

Thorgan Hazard is ook nog steeds out. Hij is wel aan het revalideren. Ook hem wordt geen druk opgelegd in zijn herstel. “Thorgan maakt een goeie evolutie. Hij zet meer en meer stappen richting de groep, maar het is veel te vroeg om precies te bepalen wanneer hij weer op het veld zal staan.” 

Poll: Denk jij dat Vertonghen out zal zijn tot de winterstop?

TAGS  I  Jan Vertonghen  I  Anderlecht

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024