'Ajax op weg naar dé transferstunt met terugkeer publiekslieveling'

'Ajax op weg naar dé transferstunt met terugkeer publiekslieveling'
Maandag 14 oktober 2024 - 19:00   I   door Redactie

Manchester United overweegt om Antony in de wintertransferperiode te laten vertrekken, zo melden Engelse media. De Braziliaanse vleugelspeler, die twee jaar geleden voor maar liefst 95 miljoen euro naar Old Trafford kwam, wist nooit te overtuigen.

Ajax, Antony’s voormalige club, zou hem graag willen terughalen, maar krijgt concurrentie van Premier League-clubs Newcastle United en Crystal Palace. Antony werd in 2022 voor een recordbedrag verkocht aan Manchester United, maar voldeed niet aan de hoge verwachtingen. In zijn eerste seizoen scoorde hij acht keer in 44 wedstrijden, maar vorig jaar bleef hij steken op slechts drie doelpunten in 38 duels. Dit seizoen kwam hij nauwelijks in actie, met slechts 139 minuten verdeeld over vier wedstrijden.

Verhuur?

Manchester United staat open voor een verhuurperiode of zelfs een definitieve verkoop, met Ajax als favoriet om Antony opnieuw aan zich te binden. Bij de Amsterdammers kende hij eerder zijn grootste successen, met 24 doelpunten en 22 assists in 82 wedstrijden.

Poll: Hoop jij dat Antony terugkeert?

TAGS  I  Ajax  I  Antony  I  Manchester United  I  v24

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024