"Wow!": Wesley Sneijder ziet Yolanthe Cabau verrassen met heel groot nieuws

Dinsdag 15 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Yolanthe Cabau maakt volgend jaar haar opwachting in een eigen realityserie op Netflix. De Nederlands-Spaanse actrice en presentatrice laat de Nederlandse spotlights achter zich en maakt een nieuw begin in Los Angeles. Samen met haar zoontje Xess Xava zal ze de hoofdrol spelen in deze veelbelovende serie.

Nieuw begin in Los Angeles

In de serie, getiteld Yolanthe, volgen we haar dagelijkse leven in de Verenigde Staten. Netflix heeft aangekondigd dat we Yolanthe van een heel andere kant zullen leren kennen. De serie geeft een inkijkje in haar persoonlijke en professionele leven zoals we dat nog niet eerder hebben gezien. De precieze startdatum en het aantal afleveringen zijn nog niet bekendgemaakt, maar de show staat gepland voor 2025.

Positieve reacties

Onder de aankondiging op Instagram stroomden de positieve reacties binnen. Familieleden, vrienden en fans spreken hun enthousiasme uit. Yolanthe’s zus, Deborah Cabau, reageerde trots: "Yeah, nu weet iedereen het eindelijk. (...) You rock, big time." Ook veel andere volgers kijken reikhalzend uit naar de serie.

Met deze eerste Nederlandse realityserie op Netflix staat Yolanthe klaar om opnieuw het publiek te veroveren, maar dit keer vanuit Los Angeles.

TAGS  I  Yolanthe Cabau

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024