Ref Lawrence Visser maakt Cristiano Ronaldo woest (VIDEO)

Ref Lawrence Visser maakt Cristiano Ronaldo woest (VIDEO)
Woensdag 16 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo verliet het veld vol frustratie nadat Portugal dinsdagavond niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel tegen Schotland in de UEFA Nations League. Ondanks een dominante wedstrijd van de Portugezen, slaagde het team van Roberto Martinez er niet in om de sterke verdediging van de Schotten te doorbreken.

Aan het einde van de wedstrijd was Ronaldo zichtbaar geïrriteerd toen de Belgische scheidsrechter Lawrence Visser het laatste fluitsignaal gaf, net nadat Portugal'>Portugal een corner had afgedwongen. De vijfvoudige Ballon d'Or-winnaar stak zijn armen in de lucht en applaudisseerde sarcastisch voordat hij het veld verliet, duidelijk ontevreden over de beslissing om geen extra tijd te geven voor de hoekschop.

Martinez ziet positieve punten

Na de wedstrijd gaf Portugal'>Portugal-coach Roberto Martinez aan dat zijn team wel degelijk goed speelde, ondanks het gebrek aan een doelpunt. "Hun doelman was ongelooflijk. We verdienden de overwinning, maar het lukte niet om de bal in het net te krijgen", aldus Martinez. Hij benadrukte dat het belangrijk is om controle te houden en niet kwetsbaar te zijn voor counters. "We hadden controle over de wedstrijd en hielden de nul, maar misten net dat beetje magie in de zestien."

Poll: Vind jij Visser een goeie ref?

TAGS  I  Portugal  I  Portugal  I  Lawrence Visser  I  Roberto Martinez

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024