'Mario Stroeykens verlaat Anderlecht voor déze hoge transfersom'

'Mario Stroeykens verlaat Anderlecht voor déze hoge transfersom'
Vrijdag 18 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Mario Stroeykens, al even een vaste waarde bij Anderlecht, heeft indruk gemaakt in het Lotto Park. Terwijl spelers zoals Yari Verschaeren, Killian Sardella, en Théo Leoni af en toe schitteren, is Stroeykens uitgegroeid tot een onmisbare schakel bij Paars-Wit. Zijn prestaties blijven ook in het buitenland niet onopgemerkt.

Naar verluidt staat de 20-jarige middenvelder hoog op de radar van Olympique Marseille. De Franse topclub overweegt al in januari een poging te wagen om Stroeykens los te weken bij Anderlecht. Ook Ajax, dat afgelopen zomer al interesse toonde, zou opnieuw een oogje hebben laten vallen op de Jonge Duivel.

Prijskaartje van 15 miljoen

Anderlecht heeft echter geen intentie om Stroeykens zomaar te laten gaan. Met een geschat prijskaartje van €15 miljoen zullen geïnteresseerde clubs diep in de buidel moeten tasten. Zijn huidige contract loopt tot medio 2026, wat de Brusselaars een solide onderhandelingspositie geeft. Met 13 doelpunten en evenveel assists in 107 wedstrijden zijn zijn cijfers misschien niet oogverblindend, maar zijn huidige vorm maakt hem bijzonder waardevol.

Poll: Vind jij 15 miljoen euro voldoende voor Stroeykens?

TAGS  I  Anderlecht  I  Mario Stroeykens

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024