'Barcelona opgeschrikt door geschift bod op Lamine Yamal'

'Barcelona opgeschrikt door geschift bod op Lamine Yamal'
Vrijdag 18 oktober 2024 - 11:30   I   door Redactie

Het transferrecord van Neymar, die in 2017 voor 222 miljoen euro van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain vertrok, blijft voorlopig staan. Maar hoe lang nog? Afgelopen zomer probeerde PSG dat bedrag te overtreffen met een bod van maar liefst 250 miljoen euro op de 17-jarige Lamine Yamal, het nieuwe wonderkind van Barcelona.

Volgens GOAL zou PSG bereid zijn geweest om het recordbedrag neer te leggen voor de jonge aanvaller, die al op zeer jonge leeftijd zijn plek heeft veroverd in het eerste elftal van Barcelona. De Spaanse club had echter geen interesse om het supertalent te laten gaan, ondanks dat het gigantische bedrag hun financiële situatie aanzienlijk had kunnen verbeteren.

Vergelijkingen met Messi

Yamal, die een contract heeft tot 2026, wordt al vergeleken met Lionel Messi en is een van de sterkhouders van de toekomst bij Barcelona. Hij maakte deze zomer indruk op het EK in Duitsland, vooral met zijn schitterende doelpunt in de halve finale tegen Frankrijk. In La Liga doet Yamal het ook uitstekend, met vier doelpunten en vijf assists in negen wedstrijden.

Poll: Vind jij 250 miljoen euro te veel voor Yamal?

TAGS  I  Lamine Yamal  I  Barcelona  I  PSG

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024