'Arne Slot haalt vervanger van 160 miljoen euro voor Salah bij Liverpool'

'Arne Slot haalt vervanger van 160 miljoen euro voor Salah bij Liverpool'
Woensdag 16 oktober 2024 - 21:00   I   door Redactie

Liverpool overweegt een grote investering te doen om Mohamed Salah te vervangen, mocht de sterspeler de club aan het einde van het seizoen verlaten. Met Salah's contract dat afloopt aan het einde van dit seizoen, lijken de Reds al vooruit te kijken naar mogelijke opvolgers voor de Egyptische aanvaller.

Toekomst Salah onzeker

Liverpool staat momenteel bovenaan in de Premier League, en Salah blijft een belangrijke kracht in het team. Dit seizoen heeft hij al zes keer gescoord onder de nieuwe trainer Arne Slot, wat zijn totaal op 217 doelpunten brengt in 359 wedstrijden sinds zijn komst van AS Roma in 2017. Toch zal Salah aan het einde van dit seizoen 33 jaar worden, en er is nog geen duidelijkheid over een contractverlenging.

Na de 3-0 overwinning van Liverpool op Manchester United op 1 september sprak Salah openhartig over zijn toekomst. "Ik had een goede zomer en heb tijd genomen om positief te blijven, want het is mijn laatste jaar bij de club"; vertelde hij aan Sky Sports. "Ik wil gewoon genieten en niet nadenken over wat er volgend jaar gebeurt. Niemand van de club heeft over contracten gesproken, dus ik ga ervan uit dat dit mijn laatste seizoen is."

Rodrygo als mogelijke opvolger?

Terwijl de toekomst van Salah nog onzeker blijft, wordt Liverpool in verband gebracht met Real Madrid-aanvaller Rodrygo. Volgens Fichajes via Football Talk zou de Braziliaan op de radar staan van de Engelse club als mogelijke vervanger voor Salah. Real Madrid zou naar verluidt een vraagprijs van 160 miljoen euro hanteren voor Rodrygo, die nog tot 2028 onder contract staat in de Spaanse hoofdstad.

De concurrentie voor een plek in de aanval bij Real Madrid blijft echter groot. Met spelers als Vinicius Jr, Kylian Mbappé, Endrick en Brahim Diaz is de concurrentie hevig, wat speculaties over een mogelijke transfer verder aanwakkert. Trainer Carlo Ancelotti is echter een groot fan van Rodrygo en sprak eerder al lovend over hem. “Hij verdiende het om op de Ballon d'Or-lijst te staan", zei Ancelotti. “Iemand lijkt vergeten wat hij heeft gepresteerd in de Champions League.”

Met het seizoen dat langzaam richting de winterstop kruipt, is het nog steeds onduidelijk wat de toekomst zal brengen voor Salah. Liverpool lijkt zich echter al voor te bereiden op een mogelijke scenario waarin de sterspeler de club verlaat.

Poll: Zou Rodrygo de ideale vervanger voor Salah zijn?

TAGS  I  Arne Slot  I  Rodrygo  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Mohamed Salah  I  v24

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024