'Absolute toptransfer voor Charles De Ketelaere'

'Absolute toptransfer voor Charles De Ketelaere'
Donderdag 17 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Na een moeizaam seizoen bij AC Milan vond De Ketelaere zijn vorm terug bij Atalanta in Bergamo. Met veertien doelpunten en elf assists was hij een belangrijke schakel in het team dat zowel de vierde plaats in de Serie A veroverde als de Europa League won. Die prestaties overtuigden de club afgelopen zomer om hem voor 22 miljoen euro definitief over te nemen, nadat hij eerder al op huurbasis uitblonk.

Engelse interesse neemt toe

Zijn prestaties blijven niet onopgemerkt. Volgens berichten van CaughtOffside volgen verschillende Premier League-clubs de verrichtingen van De Ketelaere op de voet. Zo zouden Manchester City, Tottenham en Newcastle United al belangstelling hebben getoond, maar vooral Arsenal en West Ham lijken nu snel concreet te worden.

Mogelijke transferstrijd tussen Arsenal en West Ham

Bij West Ham zou De Ketelaere bovenaan de lijst staan als mogelijke vervanger mocht een offensieve speler zoals Lucas Paqueta of Mohammed Kudus vertrekken. De kans op zo'n transfer is reëel, waardoor een bod op De Ketelaere in de komende mercato mogelijk is. Ook Arsenal-coach Mikel Arteta zou gecharmeerd zijn van de veelzijdige Belg. Bij de Gunners wordt momenteel intern besproken of zij in de komende transferperiode al in actie moeten komen om De Ketelaere aan te trekken.

Met zijn stijgende vormcurve lijkt een nieuwe toptransfer slechts een kwestie van tijd. Of De Ketelaere na Italië de overstap naar de Premier League zal maken, zal de komende maanden duidelijk worden.

Poll: Is De Ketelaere klaar voor een nieuwe transfer?

TAGS  I  Arsenal  I  Atalanta  I  Charles De Ketelaere

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024