Viktor Verhulst op zijn plaats gezet door vader Gert: "Ik begrijp dat niet"

Viktor Verhulst op zijn plaats gezet door vader Gert:
Donderdag 17 oktober 2024 - 18:00   I   door Redactie

Antwerp-fan Viktor Verhulst zet grote stappen in zijn dj-carrière. Afgelopen lente tekende hij een contract bij het label van Dimitri Vegas en deze zomer draaide hij al op grote evenementen zoals Tomorrowland en in de beroemde club Ushuaïa op Ibiza. Maar de jonge dj heeft nog meer in petto: voor het eerst is hij bezig met het maken van een eigen nummer.

Viktor is enthousiast over zijn nieuwe project en liet in de podcast 'Vik en Gert' weten dat hij al begonnen is met zijn eigen track te draaien tijdens zijn sets. "Ik ben het sinds dit weekend al beginnen draaien, om het publiek helemaal zot te maken", aldus Viktor. Hij wil zijn publiek alvast laten kennismaken met zijn nieuwe sound en kijkt uit naar de officiële release.

Vaders verwarring over producen

Niet iedereen lijkt meteen te begrijpen wat het producen van een nummer inhoudt. Gert Verhulst, vader van Viktor, blijft zich verbazen over zijn zoon als dj. “Er blijft iets dat ik niet snap. Je zegt: ‘Ik ben een plaat aan het maken.’ Maar ik hoor je er niet op en ik zie je er niet op", merkte Gert op.

Viktor reageerde met een glimlach: "Ja, producen, hé, papa! Je weet toch hoe dat marcheert? Als een zanger een nieuw nummer maakt, legt die alles stil tijdens zijn optreden en vertelt hij het publiek over de song. Bij mij zit dat in de set. Ik mix die plaat erin." Hiermee maakt Viktor duidelijk dat zijn aanpak als dj verschilt van die van een traditionele artiest, maar dat hij zijn publiek op een unieke manier wil bereiken.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Viktor Verhulst

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024