"Tedesco out": Bondscoach geeft eerste reactie

Dinsdag 15 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Na de pijnlijke 1-2 nederlaag van de Rode Duivels tegen Frankrijk, werd bondscoach Domenico Tedesco geconfronteerd met kritische geluiden vanuit het publiek. In het stadion klonk zelfs de kreet “Tedesco démission", oftewel “Tedesco buiten.” Ondanks de roep om zijn ontslag, lijkt de coach van België hier zelf niet van onder de indruk.

Tedesco: "Ik heb niets gehoord"

Tedesco gaf in een reactie, geciteerd door Het Nieuwsblad, aan dat hij de roep om zijn vertrek zelf niet had opgemerkt: “Ik heb niets gehoord. Ze zijn het me achteraf komen vertellen.” Hij erkent dat de nederlaag hem geagiteerd heeft, maar niet vanwege de kritiek van de supporters. “Ik ben wat geagiteerd omdat we verloren, niet omdat ze me buiten zouden geroepen hebben. Dat hoort erbij in het voetbal, zeker?”

Teleurstelling om het resultaat

Hoewel het resultaat teleurstellend was, blijft Tedesco positief over de prestatie van zijn ploeg: “Ik begrijp dat het resultaat teleurstellend was, de prestatie was veel beter.” De bondscoach erkent dat iedereen recht heeft op zijn mening, maar benadrukt dat de focus blijft liggen op het verbeteren van het team. “Iedereen heeft recht op zijn mening.”

Poll: Vind jij de roep om ontslag logisch?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024