Triest: Nu kampt ook déze Belgische profclub met financiële problemen

Triest: Nu kampt ook déze Belgische profclub met financiële problemen
Zaterdag 12 oktober 2024 - 20:00   I   door Redactie

Zulte Waregem kampt met financiële problemen, zo meldt Het Nieuwsblad. De club schrapte onverwachts een geplande teambuilding voor medewerkers vanwege budgettaire redenen.

CEO Michiel Beeuwsaert trok na de eerste activiteit de stekker uit het evenement, wat voor verbazing zorgde bij de medewerkers. "Wij werken met hart en ziel voor deze club, en de teambuilding was bewust low budget. Dit is absurd", klinkt het vanuit de organisatie.

Onvrede

Er heerst onbegrip onder het personeel, dat zich niet gewaardeerd voelt. "De manier waarop dit gebeurt, getuigt niet van appreciatie voor ons harde werk. Dit is niet motiverend", aldus een medewerker.

Volgens persverantwoordelijke Sciandri Jacques was er sprake van een misverstand. "De club begrijpt de reactie, dit had nooit mogen gebeuren. Door miscommunicatie werd de teambuilding toch ingepland, terwijl er geen budget voor was."

CEO Beeuwsaert laat weten dat Zulte Waregem nog steeds worstelt met de financiële nasleep van de coronacrisis en op verschillende manieren probeert te besparen.

Poll: Moet er iets gedaan worden aan de formule van de Challenger Pro League?

TAGS  I  Zulte Waregem

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024