'Thibaut Courtois keert terug na ontslag van bondscoach Tedesco'

'Thibaut Courtois keert terug na ontslag van bondscoach Tedesco'
Zaterdag 12 oktober 2024 - 15:00   I   door Redactie

Domenico Tedesco ligt zwaar onder vuur als bondscoach van de Rode Duivels. Sinds het EK is de kritiek op de Duitser eigenlijk niet meer gestopt. Ook niet na Italië.

De Belgen speelden 2-2 gelijk tegen tien Italianen, maar toen ze nog met elf stonden, werden de Rode Duivels helemaal van het veld gespeeld. Dat is blijven hangen bij de analisten en fans. Het zorgt ervoor dat Tedesco niet bepaald meer krediet heeft gekregen.

Als het straks misloopt en Tedesco wordt ontslagen, dan lijkt de kans groot dat Courtois terugkeert bij de nationale ploeg. De doelman heeft altijd gezegd dat hij niet meer wil werken onder de huidige bondscoach. Dit lijkt ook zijn enige probleem te zijn bij de nationale ploeg.

Toekomst

Zo is hij ambassadeur van de voetbalbond en dus ligt daar alvast geen probleem. De doelman van Real Madrid liet gisteren ook zelf de deur op een kier. "Natuurlijk mis ik het wel, ik heb altijd graag voor België gespeeld. Maar op dit moment is het een afgesloten hoofdstuk. We zien wel in de toekomst", zei hij.

Poll: Hoop jij dat hij nog terugkeert?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Domenico Tedesco  I  Rode Duivels

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024