'Anderlecht vreest: Absolute sterkhouder op weg naar uitgang'

'Anderlecht vreest: Absolute sterkhouder op weg naar uitgang'
Maandag 14 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

Het heeft er alle schijn van dat Mario Stroeykens (20) aan zijn laatste seizoen bezig is bij Anderlecht. Misschien zelfs wel zijn laatste maanden.

Na de verkoop van Zeno Debast aan Sporting CP, lijkt Anderlecht zich op te maken voor een nieuwe miljoenentransfer. Stroeykens maakt dit seizoen indruk en heeft de aandacht getrokken van meerdere Europese clubs, waaronder Olympique Marseille. Dat meldt Jeunes Footeux.

Het jeugdproduct debuteerde op 16-jarige leeftijd bij het eerste elftal van Anderlecht onder Vincent Kompany. Na enkele jaren van schipperen tussen het A-team en de RSCA Futures, brak hij vorig seizoen definitief door. Dit seizoen is hij uitgegroeid tot één van de sterspelers van paars-wit.

Januari

Marseille, momenteel derde in de Ligue 1, zoekt naar aanvallende versterking na het vertrek van Valentin Carboni en de mogelijke verkoop van Amine Harrit. Volgens Franse bronnen zou de club al in januari een bod kunnen uitbrengen om de talentvolle Belg aan te trekken. Als zijn huidige vorm aanhoudt, lijkt een grote transfer voor Stroeykens slechts een kwestie van tijd.

Poll: Ben jij fan van Stroeykens?

TAGS  I  Anderlecht  I  Mario Stroeykens  I  Marseille

maandag 14 oktober 2024

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024