Degryse waarschuwt iedereen voor Tedesco: "Hij gaat dit nóg een keer doen"

Degryse waarschuwt iedereen voor Tedesco:
Vrijdag 11 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Ook Marc Degryse kon geen begrip opbrengen voor de keuze van bondscoach Domenico Tedesco om Jérémy Doku als rechterwingback te gebruiken tegen Italië. Dat pakte in de eerste helft ook niet goed uit.

"Hij gaat in staat zijn om dit nóg een keer te doen", stelt Degryse bij VTM. "Want hij ziet duidelijk niet dat dit de reden was dat we in die eerste helft achter de feiten hebben aangelopen en we er aanvallend nooit zijn uitgekomen.”

“Dat we met Doku onze aanvallende kracht verloren, dat vindt hij blijkbaar niet zo belangrijk", pikt Jan Mulder in. "Hij moet echt helemaal anders gaan denken. (schertsend) Ik denk dat hij zelfs Lukaku nog op de rechtsachter zou kunnen zetten.”

Degryse: "Kijk, hij heeft opdrachten gegeven zoals aan Doku om mee te verdedigen met Dimarco tot aan achterlijn. Laat nu toch eens eerst je offensieve mensen tot offensieve acties komen, waarbij de rest dat moet ondersteunen. Een aanvaller moet toch zeker 75% kunnen aanvallen en gewoon een beetje verdedigen waar dat nodig is.”

Poll: Denk jij ook dat Tedesco dit nog eens gaat herhalen?

TAGS  I  Marc Degryse  I  Domenico Tedesco  I  Rode Duivels  I  Jérémy Doku

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024