'Manchester City rekent niet meer op Kevin De Bruyne'

'Manchester City rekent niet meer op Kevin De Bruyne'
Zondag 13 oktober 2024 - 09:00   I   door Redactie

De toekomst van Kevin De Bruyne zorgt voor grote onzekerheid. De verwachting is nu toch dat de middenvelder zijn aflopende contract niet meer zal verlengen en vertrekt. City zou ook al een vervanger weten voor KDB.

Bij Manchester City lijken grote veranderingen op til te staan. Naast de komst van een nieuwe technisch directeur, wordt ook het vertrek van Pep Guardiola deze zomer steeds waarschijnlijker. Daarnaast is de toekomst van Kevin De Bruyne onzeker. De Rode Duivel, die aan het einde van zijn contract zit, zal dan 34 jaar oud zijn en heeft de afgelopen tijd regelmatig met blessures gekampt. Een contractverlenging is daarom geen prioriteit voor de club.

Lucratieve aanbieding uit Saudi-Arabië

Er wordt gespeculeerd over een lucratief aanbod van Al-Nassr, waar Cristiano Ronaldo graag De Bruyne zou zien spelen. City bereidt zich alvast voor op een mogelijk vertrek en ziet Cole Palmer, voormalig jeugdproduct van de club, als vervanger. Palmer, die in 2023 naar Chelsea vertrok, heeft sindsdien indrukwekkende prestaties geleverd met 31 goals en 20 assists. City zou een terugkeer overwegen, maar zijn huidige waarde wordt geschat op zo'n 150 miljoen euro.

Poll: Logisch dat City niet meer op hem rekent volgend seizoen?

TAGS  I  Manchester City  I  Cole Palmer  I  Kevin De Bruyne

zondag 13 oktober 2024

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024