"Arne Slot pakt uit met 'Feyenoord-transfer' bij Liverpool"

Zaterdag 12 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

Valentijn Driessen ziet in Orkun Kökcü een ideale versterking voor Liverpool. De middenvelder van Benfica staat in de belangstelling van de Engelse topclub, waar hij mogelijk herenigd kan worden met Arne Slot, met wie hij bij Feyenoord succesvol samenwerkte.

"Kökcü zou een mooie versterking zijn voor Liverpool," zegt Driessen in de Kick-off podcast. "Alexis Mac Allister is geblesseerd, en Liverpool heeft niet veel spelers gehaald. Ze zullen in de winter moeten investeren."

Driessen gelooft dat Kökcü de kwaliteiten heeft om te slagen bij Liverpool. "Sinds Roger Schmidt vertrok bij Benfica, is Kökcü weer een van de grote mannen. Hij laat dat in elke wedstrijd zien." Kökcü speelde dit seizoen negen wedstrijden en leverde vier goals en drie assists.

Springplank

Daarnaast ziet Driessen Kökcü's transfer naar Benfica als een springplank naar een topclub. "Negen van de tien spelers die bij Benfica hebben gezeten en daar hebben gepresteerd, maakten geweldige transfers." De volgende stap van Kökcü zou volgens Driessen zomaar Liverpool kunnen zijn.

Poll: Zou dat een goeie transfer zijn voor Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Benfica  I  Feyenoord  I  Orkun Kökcü  I  Valentijn Driessen  I  v24

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024