Jean-Marie Pfaff in tranen: "Ze heeft de kracht niet meer"

Jean-Marie Pfaff in tranen:
Zaterdag 19 oktober 2024 - 16:00   I   door Redactie

De gevolgen van de home-invasion bij Carmen Pfaff zijn nog steeds heel groot. Ze is een kranige vrouw en komt er wel doorheen, maar ze ondervindt nog steeds er last van. Ook haar man en oud-doelman Jean-Marie voelt zich niet meer veilig.

"Carmen slaapt nu in de zetel, om te kunnen zien dat er geen mensen aan het raam komen. Ze wil de kleinkinderen nog opvangen, maar heeft de kracht niet meer. Als ik weg ben, moet de deur op slot — met drie sloten", geeft Jean-Marie aan in Het Laatste Nieuws. 

"En dan schrik ik wanneer ik telefoon krijg, bang dat er iemand aan de deur staat — mijn gsm is verbonden met de deurbelcamera. Ik moet dan steeds controleren wie het is. Dat kon ik me vroeger niet voorstellen. Ik heb altijd geloofd in de goedheid van de mensen. Dit meemaken op onze oude dag, is hard voor ons.”

Familie

"Het is moeilijk voor haar, maar als familie staan we voor haar klaar. De overval gebeurde toen Carmen goed aan het herstellen was van haar hersenbloeding", aldus Jean-Marie. Met heel veel steun van de familie krabbelt Carmen wel overeind.

TAGS  I  Jean-Marie Pfaff  I  Carmen Pfaff

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024