Johan Boskamp over Rode Duivel: "De tijd is voorbij, hij stopt bij de nationale ploeg"

Johan Boskamp over Rode Duivel:
Zaterdag 19 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Johan Boskamp maakt zich toch grote zorgen over Romelu Lukaku. Voor het eerst in maanden doorbrak hij de stilte en sprak hij in de Koolcast podcast. Dat deed de aanvaller van Napoli zeer openhartig.

Zo sprak hij ook over het feit dat hij nu al redelijk wat interlands heeft overgeslagen bij de Rode Duivels. Dat komt omdat hij het naar eigen zeggen even niet meer voelt. Het zijn uitspraken waar Johan Boskamp zich toch wel zorgen over maakt. Hij denkt dat het einde van Big Rom bij de nationale ploeg nu echt wel in zicht is.

“Dat hij aan stoppen dacht. Daar schrok ik toch van. Die uitspraak zit me toch niet lekker. Vroeger had Lukaku zelfs met twee gebroken benen willen spelen voor de nationale ploeg. Die tijd is blijkbaar voorbij. Dat is toch een teken aan de wand dat ook hij wil stoppen na het WK in 2026", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg.

Terugkeer

De Nederlander gaat verder: "Het vuur brandt niet meer, maar hopelijk vindt hij snel een manier om dat terug aan te wakkeren. Tegen Frankrijk werd hij echt gemist. Goed voetbal en kansen bij de vleet, maar geen killer voor doel. Met een terugkeer van Lukaku is dat snel opgelost.”

Poll: Vrees jij ook dat Lukaku na het WK stopt?

TAGS  I  Johan Boskamp  I  Rode Duivels  I  Romelu Lukaku

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024