'Kevin De Bruyne naar Saudi-Arabië, Man City haalt spectaculaire vervanger'

'Kevin De Bruyne naar Saudi-Arabië, Man City haalt spectaculaire vervanger'
Zaterdag 19 oktober 2024 - 11:00   I   door Redactie

In de wandelgangen van het Etihad Stadium wordt gefluisterd dat Manchester City hard werkt aan een nieuwe transfer. Dit keer richt de Engelse topclub zich op Florian Wirtz, het 21-jarige talent van Bayer Leverkusen.

Wirtz, die alom wordt geprezen om zijn technische vaardigheden en spelinzicht, wordt door City gezien als de mogelijke opvolger van Kevin De Bruyne, wiens toekomst bij de club onzeker lijkt te zijn. Hij zou naar Saudi-Arabië verhuizen na dit seizoen.

De toekomst van Pep

Ondanks de geruchten over het mogelijke vertrek van Pep Guardiola aan het einde van het seizoen 2024/25, blijft hij nauw betrokken bij de toekomstplannen van de club. Wirtz zou hoog op zijn lijstje staan. Volgens insiders is Manchester City vastbesloten om Wirtz naar Engeland te halen, zelfs met zware concurrentie van clubs zoals Bayern München en Arsenal.

Dillema van Leverkusen

Bayer Leverkusen hoopt hun sterspeler te behouden en overweegt een contractverlenging, maar als Wirtz besluit te vertrekken, willen ze een transfer naar Bayern München koste wat het kost vermijden. City lijkt op dit moment de beste papieren te hebben. De vraag is of Wirtz de schoenen van De Bruyne kan vullen. Dat wordt een verhaal om in de gaten te houden.

Poll: Denk jij dat Wirtz de ideale vervanger voor De Bruyne is?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Florian Wirtz

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024