Nieuw ontslag? Coach in Jupiler Pro League zit in de problemen

Nieuw ontslag? Coach in Jupiler Pro League zit in de problemen
Vrijdag 18 oktober 2024 - 17:00   I   door Redactie

De trainers dreigen te vallen als vliegen in de Jupiler Pro League. Zo moeten we opnieuw vrezen dat er een trainersontslag zit aan te komen in de hoogste klasse. Al is het nog niet voor meteen, de situatie is toch aan het nijpen.

We hebben het over Rudi Garcia bij Oud-Heverlee Leuven. Aanvankelijk was OHL nog prima aan het seizoen begonenn, maar intussen blijft de club achter met een 1 op 12. Daardoor is OH Leuven weggezakt naar de veertiende plaats in het klassement en dat is niet bepaald geruststellend te noemen.

Volgens Het Nieuwsblad behoudt het bestuur van OHL momenteel het vertrouwen in de coach. Tijdens de interlandbreak zouden er intern (pittige) gesprekken gevoerd zijn. Dat betekent natuurlijk niet dat Garcia op beide oren kan slapen. Er zal een sportieve kentering moeten volgen.

Antwerp

Zondag wacht al een moeilijke confontatie met Antwerp. Het zal al niet makkelijk worden om iets tegen de ploeg in vorm te halen. De motor van OHL mag niet blijven sputteren. Anders dreigt de positie van Garcia wél echt in gevaar te komen.

Poll: Denk jij dat Garcia zelf de ommekeer kan inluiden bij OH Leuven?

TAGS  I  OH Leuven

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024