"Het is onvoldoende": Nicky Hayen reageert op problemen bij Club Brugge

Zaterdag 19 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Met 15 op 30 kan Club Brugge niet tevreden zijn. De positie van coach Nicky Hayen staat geenszins ter discussie, maar anderzijds beseft de trainer van blauw-zwart ook wel dat er dringend punten moeten gepakt worden. Er is een hartig woordje gesproken bij Club tijdens de interlandbreak.

"Dat is benoemd geweest. Deze cijfers zijn onvoldoende voor een topclub”, geeft ook Hayen toe. “Daarom moeten we dit zo snel mogelijk omkeren. Maar niet alles was slecht: we spelen goed voetbal, creëren kansen maar tonen een gebrek aan efficiëntie. Het is zaak om je momenten te grijpen. Anderzijds ben ik blij dat de rust hier nooit is verdwenen. Dat geeft ons de kans om verder te werken.”

“De cijfers zijn onze realiteit, ook al spreken een aantal statistieken in ons voordeel", vervolgt Hayen. "We hebben de meeste kansen en vuurden het meest op doel, maar we mogen ons daar niet achter verstoppen. Het moet gewoon doeltreffender op alle vlakken.”

AC Milan

Club weet wat het te doen staat: winnen tegen Westerlo. Nadien wacht de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan in San Siro. "Daar is nog geen seconde over gesproken”, citeert Het Nieuwsblad de coach. “Dat kan ook niet: al onze focus moet naar Westerlo gaan. We gaan dat zaterdag nog eens heel goed onderstrepen in een meeting met de groep.”

Poll: Denk jij dat Club Brugge snel weer zal aanknopen met de zege?

TAGS  I  Club Brugge  I  Westerlo  I  AC Milan  I  Nicky Hayen

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024