Club Brugge-fans duidelijk: "Hij moet de nieuwe coach worden"

Club Brugge-fans duidelijk:
Vrijdag 18 oktober 2024 - 14:00   I   door Redactie

Als het met Nicky Hayen straks afloopt bij Club Brugge, dan is er bij de fans al een grote voorkeur over wie de nieuwe trainer moet worden. Let op: dit heeft op dit moment niets te maken met een mogelijk ontslag voor Hayen.

Hayen kent een moeilijk seizoen, maar zijn positie staat op dit moment geenszins ter discussie. Hij geniet nog ten volle de steun van het Brugse bestuur. Daarover is momenteel geen discussie. Stelt dat er op een bepaald moment toch een einde komt aan de samenwerking, dan is er mogelijk al een opvolger.

Timmy Simons, de huidige coach van Westerlo, is uiteraard een icoon van Club Brugge. "We zien wel of die dag komt. Ik hoop het wel", zegt Simons over een mogelijke job als T1 bij blauw-zwart. Duidelijke taal dus van de voormalige middenvelder.

Grote meerderheid

We vroegen het ook aan de lezers van Voetbal24 en die zijn toch wel heel duidelijk. 76 procent hoopt dat Simons op termijn de nieuwe trainer van Club Brugge wordt. Een overgrote meerderheid dus. Momenteel is Simons echter nog steeds gewoon de coach van Westerlo, waar hij het neit onaardig mee doet.

Poll: Denk jij dat Club nog lange tijd zal doorgaan met Nicky Hayen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen  I  Timmy Simons

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024

maandag 14 oktober 2024