Club Brugge-bestuur grijpt in bij Nicky Hayen

Club Brugge-bestuur grijpt in bij Nicky Hayen
Zaterdag 19 oktober 2024 - 09:30   I   door Redactie

Het bestuur van Club Brugge blijft vol achter Nicky Hayen staan bij Club Brugge. Ook na de matige 15 op 30. Dat wil echter niet zeggen dat er intern tijdens de afgelopen interlandbreak niets gebeurd is.

Het bestuur heeft Hayen wel het een en ander duidelijk gemaakt. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Club is het seizoen begonnen met 15 op 30, wat veel te weinig is voor de voornaamste titelkandidaat. "Het lage puntenaantal stond dan ook bovenaan het lijstje van het bestuur om te bespreken met trainer Nicky Hayen. Dat is ook gebeurd en de conclusie is even simpel als logisch: het puntenaantal móet omhoog", klinkt het in de krant.

Snelle kentering

Het is duidelijk dat de kentering er nu moet komen. Er is geen tijd meer om te wachten. "Voor het eerste fluitsignaal zaterdag volgt nog een meeting met de spelers, om nog eens extra duidelijk te maken dat puntenverlies tegen Westerlo uit den boze is", aldus Het Nieuwsblad. "De foutenmarge is weg. De hele club verwacht een kentering – de drie punten dus – tegen de Kemphanen. In de hoop dat de goede voornemens nu ook de realiteit worden."

Poll: Zal de ommekeer bij Club nu heel snel volgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nicky Hayen

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024