'Antony neemt beslissing over terugkeer naar Ajax'

'Antony neemt beslissing over terugkeer naar Ajax'
Vrijdag 18 oktober 2024 - 18:00   I   door Redactie

De afgelopen dagen zijn er geruchten ontstaan over een mogelijke terugkeer van Antony naar Ajax. Hoewel een permanente terugkeer onwaarschijnlijk lijkt, zou een huurperiode in januari tot de mogelijkheden behoren. Manchester United zou namelijk bereid zijn mee te werken aan een tijdelijke verhuur van de Braziliaanse aanvaller, aldus eerdere berichten.

Voor een definitieve transfer lijkt de prijs echter een obstakel. Volgens The Daily Mail zou Manchester United nog zo’n 47 miljoen euro willen ontvangen voor Antony, een fors bedrag dat Ajax momenteel niet kan betalen. Dit bedrag zou bovendien het transferrecord van de Amsterdammers verpulveren en lijkt totaal niet te passen binnen de financiële mogelijkheden van de club.

Huurdeal ook onzeker

Zelfs een huurdeal is volgens Bart Sanders van de Pantelic Podcast niet eenvoudig te realiseren. Hij stelt dat Manchester United dit wellicht niet zal overwegen om gezichtsverlies te voorkomen. "Je staat als club toch volledig voor schut als je iemand voor honderd miljoen euro haalt en hem twee jaar later terugverhuurt aan zijn oude club", aldus Sanders. Hij wijst erop dat Antony ook in beeld kan zijn bij andere clubs, zoals FC Porto, Benfica of Wolverhampton, die wellicht een betere optie zijn voor zowel speler als club.

Poll: Snap je dat Antony liever niet terugkeert naar Ajax?

TAGS  I  Manchester United  I  Ajax  I  Antony  I  v24

vrijdag 18 oktober 2024

donderdag 17 oktober 2024

woensdag 16 oktober 2024

dinsdag 15 oktober 2024