Flopaankoop? "Deze Anderlecht-speler is zelfs niet goed genoeg voor Beerschot"

Flopaankoop?
Vrijdag 18 oktober 2024 - 21:33   I   door Redactie

Beerschot en Anderlecht trappen vanavond na een korte interlandbreak speeldag 11 van de Jupiler Pro League op gang. Bij rust staat het 1-0 na een knap doelpunt van Marwan Al Sahafi.

Anderlecht trok vandaag met een positief gevoel richting Beerschot. Zo mocht Hubert zijn officiële debuut als hoofdcoach maken en is Dendoncker terug van wekenlange ziekte. Bovendien kan het tot op 1 punt van leider Genk komen, al spelen die zondag nog thuis tegen STVV.

Paars-wit kende echter een wisselvallige eerste helft. Zo nam het tot minuut 10 de wedstrijd in handen, maar kreeg Beerschot kort daarna enkele erg grote kansen. Vlak voor rust scoorde Sahafi zelfs waardoor RSCA met een wrang gevoel de kleedkamer in trekt.

De Anderlecht-fans blijven verder echter met heel wat frustratie achter. Zo begon de match volgens hen goed, maar zorgde een zwakke Mathias Jørgensen opnieuw voor een te vermijden tegendoelpunt.

Poll: Is Mathias Jørgensen te zwak voor Anderlecht?