Zo denkt Refaelov over vertrek bij Club Brugge en transfer naar Standard

Zo denkt Refaelov over vertrek bij Club Brugge en transfer naar Standard
Zondag 22 juli 2018 - 10:15   I  

Club Brugge en Standard strijden vanavond om de Supercup, maar Lior Refaelov (32) zal niet op het veld verschijnen. Club-trainer Ivan Leko nam de Israëli niet op in zijn wedstrijdselectie en dat voedt de geruchten omtrent een transfer.

Refaelov heeft een moeilijk seizoen bij Club Brugge achter de rug. De aanvallende middenvelder paste lange tijd niet in de plannen van Leko en kwam pas op het einde van de reguliere competitie en in de play-offs opnieuw wat boven water.

Tijdens de voorbereiding op dit seizoen kreeg Refaelov geregeld speelminuten. Hij scoorde zelfs tegen Hapoel Haifa. Het is dan ook opmerkelijk dat Rafa nu niet tot de wedstrijdselectie behoort voor de match tegen Standard.

(Lees verder onder de foto)

"Of dit het einde is bij Club? Dat weet ik niet"

Het zou alles te maken kunnen hebben met een nakende transfer. Vlak na het behalen van de titel liet Refaelov zich al uit over een eventueel vertrek uit het Jan Breydelstadion. "Of dit het einde is bij Club? Dat weet ik niet. Maar het kan", vertelde Refaelov aan Het Laatste Nieuws.

“De komende transferperiode duurt nog wel even, dus ik heb tijd om de juiste beslissing te nemen”, liet de aanvallende middenvelder alle opties open. Een overstap naar Standard zou nog steeds een optie zijn. Zéker nu De Rouches rekening moeten houden met een vertrek van Mehdi Carcela en Junior Edmilson.

Uitstekend gesprek met Standard

"In januari heb ik een uitstekend gesprek gehad met hen. Ze hebben een goede ploeg, uitstekende spelers”, liet Refaelov zich een tijdje geleden nog ontvallen over Standard. "Wie wordt de opvolger van Sa Pinto? Preud'homme?", grijnsde Refaelov. "Het is altijd ideaal als je met iemand kan werken die je kent en die jou ook kent.”

“De komende weken zal wellicht veel duidelijk worden. Als ik in België blijf, wil ik uiteraard voor een topteam uitkomen. Voor de fans en het bestuur zou een overstap naar Anderlecht of AA Gent veel te te gevoelig liggen. Standard is iets anders", besloot Refaelov. Het is duidelijk: hij zegt zeker en vast niet 'neen' tegen een verhuis naar Sclessin.

Poll: Waar zal Refaelov na het verstrijken van de transferdeadline spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024