Na de heisa met Tedesco is er nu een nieuwe grote rel rond Thibaut Courtois

Na de heisa met Tedesco is er nu een nieuwe grote rel rond Thibaut Courtois
Donderdag 03 oktober 2024 - 08:00   I   door Redactie

Diego Simeone haalde uit naar zijn oud-doelman Thibaut Courtois na de Madrileense derby. De keeper van Real Madrid werd bekogeld met aanstekers, maar volgens Simeone had Courtois de fans van Atlético eerst uitgedaagd.

Fans van Atlético zongen ook 'Courtois, sterf'. Wansmakelijk uiteraard, maar volgens Simeone had de keeper de thuisfans uitgedaagd. Iets wat helemaal niet blijkt te kloppen.

Carlo Ancelotti nam het dan ook op voor zijn doelman en diende Simeone van antwoord. "Als je zegt dat Courtois aan het ophitsen was, dan kijk je weg van de echte problemen", klinkt het stellig. "Die gewelddadigheden horen niet bij een voetbalmatch. Niet bij Atlético en niet op een ander veld. Courtois kreeg doodsbedreigingen. Meer is er toch niet te zeggen?"

Out

Courtois zal in ieder geval in de komende weken niet kunnen spelen. De doelman staat namelijk aan de kant met een spierblessure. Na de interlandbreak zou hij mogelijk weer fit kunnen zijn. Gezien zijn recente voorgeschiedenis zal er echter geen enkel risico worden genomen.

Poll: Vind jij dat Ancelotti in deze gelijk heeft?

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024