Stevige waarschuwing: Nicky Hayen komt met niet mis te verstane boodschap

Stevige waarschuwing: Nicky Hayen komt met niet mis te verstane boodschap
Woensdag 02 oktober 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge staat woensdagavond voor een cruciale wedstrijd. Het neemt het in de Champions League op tegen de Oostenrijkse kampioen Sturm Graz. Op papier het zwakke broertje uit de reeks, maar Club-trainer Nicky Hayen wil niets aan het toeval overlaten en waarschuwt zijn team.

“Sturm Graz onderschatten zou trouwens het domste zijn wat we zouden kunnen doen. Ze zijn niet voor niets Oostenrijks kampioen. Ze spelen met hoge druk, maar we hebben al bewezen dat we daar onderdoor kunnen voetballen”, vertelt hij vooraf de wedstrijd.

Na het verlies tegen Borussia Dortmund eerder in de campagne, wordt er gezegd dat Club deze match moet winnen. Hayen wil daar niet van weten. "Dat zou betekenen dat, wanneer we niet winnen, die komende zes matchen zogezegd al van minder belang zouden zijn en dat is natuurlijk niet het geval”, geeft hij aan. “Maar het klopt zeker wel dat onze ambitie is om morgen te winnen.”

Belangrijk zal zijn om efficiënt met de kansen om te springen, iets wat Club de voorbije weken naliet: "Als je de matchen tegen Dortmund en AA Gent herbekijkt, is iedereen het erover eens dat we die niet hoefden te verliezen. Akkoord, tegen Charleroi was het minder maar ook daar toonden we ons niet voldoende efficiënt. Bij de pauze hadden we daar op voorsprong moeten staan”, aldus Hayen.

Poll: Wie wint er?

TAGS  I  Nicky Hayen  I  Club Brugge

woensdag 2 oktober 2024

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024