Angst komt dichterbij: 'Club Brugge op zoek naar vervanger Hans Vanaken'

Angst komt dichterbij: 'Club Brugge op zoek naar vervanger Hans Vanaken'
Dinsdag 01 oktober 2024 - 09:15   I   door Redactie

Hans Vanaken speelt ondertussen al negen jaar voor Club Brugge. De aanvallende middenvelder kwam in 2015 over van Lokeren en speelde sindsdien 460 wedstrijden voor Club Brugge. 49 daarvan waren in de Champions League. Morgen wacht zijn vijftigste wedstrijd.

Woensdagavond trekt Club naar Oostenrijk, waar het met Sturm Graz zal strijden om de eerste drie punten van de Champions League-campagne. Club verloor zijn eerste wedstrijd thuis tegen Borussia Dortmund, Sturm Graz ging onderuit tegen Brest.

Bij Club rekenen ze zoals altijd op sterspeler Hans Vanaken. Hoewel hij na negen jaar nog altijd erg belangrijk is voor zijn team, denkt Olivier Deschacht stilaan aan een vervanger. De ex-speler van Anderlecht anticipeert zo al op het pensioen van de 32-jarige Vanaken.

Met een contract tot medio 2027 lijkt een pensioen nog veraf, maar voor Deschacht wil dat niet zeggen dat Club geen vervanger kan integreren binnen de ploeg, al zal dat geen eenvoudige opdracht zijn. “Ik hoop voor Club Brugge dat ze een vervanger voor hem zullen vinden op termijn. Dat zal niet simpel zijn", vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Poll: Is Vanaken te vervangen bij Club?

TAGS  I  Hans Vanaken  I  Club Brugge

dinsdag 1 oktober 2024

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024