"Hij zal ver geraken": Vincent Kompany krijgt lof uit erg verrassende hoek

Maandag 30 september 2024 - 21:00   I   door Redactie

Waar er rond Vincent Kompany heel wat twijfels waren toen hij nog moest beginnen aan zijn avontuur bij Bayern München, veegt hij die twijfels steeds meer en meer weg. Bayern staat alleen op kop in de Bundesliga en scoorde zeventien goals in vijf wedstrijden.

De ex-trainer van Anderlecht krijgt nu zelfs de nodige lof uit een wel erg verrassende hoek. Zo heeft Majeed Ashimeru zich positief uitgelaten over zijn toenmalig trainer. Ashimeru maakte het begin van de trainerscarrière van Kompany mee bij Anderlecht.

De Ghanees is niet verbaasd dat Kompany coach is bij een club als Bayern München. "Ik heb altijd in hem geloofd, want hij is een coach die mij echt veel heeft bijgeleerd. En ik wist dat hij ooit een van de topteams zou coachen. En nu staat hij er”, vertelt hij aan media uit zijn thuisland.

De middenvelder heeft dan ook erg goede herinneringen aan de coach achter Kompany. "Hij is iemand die altijd veel interactie heeft met de spelers en soms zelfs tijdens de training meetraint met het team. Je wilt als speler voor hem vechten. Hij zal heel ver geraken”, aldus Ashimeru.

Poll: Had jij verwacht dat Kompany bij een Europese topclub zou terechtkomen?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Majeed Ashimeru  I  Anderlecht

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024