Belangrijk nieuws over zoektocht naar nieuwe coach bij ASV Geel

Belangrijk nieuws over zoektocht naar nieuwe coach bij ASV Geel
Donderdag 26 september 2024 - 19:00   I   door Redactie

ASV Geel werd vorige week verrast door het ontslag van coach Tom Schipper. De Antwerpenaar besloot om zelf op te stappen vanwege "enkele issues". De club was niet voorbereid op dat ontslag en kondigde al aan dat het wellicht tijd zou kosten om een nieuwe trainer te vinden.

Een week later blijkt dat ook. T2 Dirk Foriers nam het roer over, samen met Senne Timmermans en Björn Uyttendaele. Foriers zal ook de wedstrijd tegen Turnhout leiden. Als trouwe clubgezant bereidt hij zijn spelers maximaal voor op de clash. Met Foriers aan het roer lijkt de nervositeit voorlopig ook niet groot te zijn in de club.

Een van de topkandidaten op de lijst van Geel was Dennis Hamers. Hij werd vorig seizoen in de reeks van Geel kampioen met Eendracht Termien. Hamers is op dit moment echter nog steeds de coach van Termien en is nu geen optie voor Geel. De Kempense club ontving ook tal van sollicitaties.

Naast Hamers kan er nog een naam van de geruchtenlijst geschrapt worden. Urbain Spaenhoven (ex-Beerschot-Wilrijk) werd ook nadrukkelijk genoemd, maar hij is voor Geel geen optie. Voorlopig is het dus nog koffiedik kijken wie straks de opvolger van Schipper wordt bij De Zotten. (RVB)

Poll: Denk jij dat het nog langere tijd zal duren vooraleer Geel een nieuwe coach aanstelt?

TAGS  I  ASV Geel  I  Dirk Foriers  I  Tom Schipper  I  Dennis Hamers  I  Urbain Spaenhoven

donderdag 26 september 2024

woensdag 25 september 2024

dinsdag 24 september 2024