Thorsten Fink trekt grote ogen: 'Nieuwe trainer genoemd bij KRC Genk'

Thorsten Fink trekt grote ogen: 'Nieuwe trainer genoemd bij KRC Genk'
Zondag 29 september 2024 - 12:00   I   door Redactie

KRC Genk stelde afgelopen zomer Thorsten Fink aan als trainer. Het plukte de Duitser weg bij Sint-Truiden. Olivier Deschacht had niet verwacht dat de Limburgers zouden kiezen voor Fink. Hij dacht dat Genk een andere trainer uit de Jupiler Pro League zou aanstellen.

Genk won zaterdag op de valreep van KV Mechelen. Na een blunder van de doelman van Mechelen wist Genk in extremis de drie punten thuis te houden. Toch moest Mechelen zeker niet onderdoen voor zijn tegenstander en verdiende het zeker een punt.

Dat zag ook Deschacht, die bij DAZN vertelt dat hij Besnik Hasi, trainer van Mechelen, graag bij Genk had gezien. “Hij moet toch ooit trainer worden van KRC Genk. Ik dacht dat het dit seizoen al ging gebeuren. Fink is echter ook een zeer goede keuze”, stelt hij vast.

Of Hasi in de nabije toekomst trainer wordt van de club waar hij ooit 111 wedstrijden voor speelde, moet nog blijken. Fink doet het namelijk erg goed bij Genk. “Of de andere Belgische topclubs Genk benijden met Fink? Kijk, dat is een gok geweest van De Condé. Hij deed het zeer goed bij STVV. Momenteel is het heel plezant om naar dit Genk te kijken”, sluit Deschacht af.

Poll: Zou Hasi een goede trainer zijn voor Genk?

TAGS  I  Genk  I  Thorsten Fink  I  Besnik Hasi  I  KV Mechelen

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024