Teleurgesteld Anderlecht kijkt naar boven: "Daar valt het wel goed"

Teleurgesteld Anderlecht kijkt naar boven:
Zondag 29 september 2024 - 20:00   I   door Redactie

Colin Coosemans is een van de weinige uitblinkers bij Anderlecht. De doelman, die door zijn goede prestaties onverhoopt de nieuwe nummer één is in Brussel, valt elke week wel op met een uitstekende redding. Toch kan hij niet voorkomen dat Anderlecht al voor de zoveelste keer gelijk speelde.

De 32-jarige keeper zag dat zijn ploeg meer verdiende tegen Dender (1-1). "Zeker op basis van dat laatste halfuur, toen we heel wat kansen creëerden”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Het was vooral Luis Vasquez die minstens een keer had moeten scoren.

“Op dit niveau moet daar minstens één van binnen”, is Coosemans kritisch. “Het is ook een beetje de periode waarin we zitten. Het gaat allemaal net iets moeilijker”, zegt hij, waarna hij Anderlecht vergelijkt met KRC Genk.

"Als je naar Racing Genk kijkt vandaag, daar valt het kwartje wel goed. Bij ons is dat niet zo. Maar we moeten alles doen om dat af te dwingen. Na de 0-1 zijn we de ruimtes iets te groot gaan maken. De verdedigers stonden te laag, de aanvallers te hoog. Daardoor kreeg Dender ruimte”, aldus Coosemans.

 

Poll: Ontbreekt het Anderlecht aan het nodige geluk momenteel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Colin Coosemans

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024