'Anderlecht gaat vol voor grote naam als opvolger van Brian Riemer'

'Anderlecht gaat vol voor grote naam als opvolger van Brian Riemer'
Maandag 30 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

Wie wordt de nieuwe trainer van Anderlecht? Dat is de vraag die sinds het ontslag van Brian Riemer het luidst weerklinkt binnen de wandelgangen van de Brusselaars. Wordt het Mark van Bommel, Karel Geeraerts, Kasper Hjulmand, of toch nog iemand anders?

Als het van Marc Degryse afhing, moet zijn ex-club altijd gaan voor Van Bommel. Volgens de analist van Het Laatste Nieuws is hij de ideale kandidaat voor Anderlecht. De Nederlander zou een trainer zijn waarnaar de spelers van paars-wit zouden kunnen opkijken, een trainer met een bepaalde uitstraling.

Of Van Bommel een job als hoofdtrainer van Anderlecht ziet zitten, zal de komende dagen of weken moeten blijken. Vorige zomer werd hij nog in verband gebracht met Bayern München en AC Milan en na zijn periode bij Antwerp is het niet onlogisch mocht hij een stap hogerop ambiëren.

Wie het ook wordt, lang moet Anderlecht niet meer wachten met het aanstellen van een nieuwe trainer, zo denkt Degryse. "De nieuwe trainer kan niet snel genoeg komen”, stelt hij. Toch zal hij nog even geduld moeten hebben. De nieuwe trainer wordt pas tijdens de komende interlandperiode verwacht.

Poll: Is Mark van Bommek de ideale opvolger van Riemer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Mark van Bommel

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024