Er is zorgelijk nieuws rond Romelu Lukaku

Er is zorgelijk nieuws rond Romelu Lukaku
Maandag 30 september 2024 - 12:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku was uitstekend begonnen bij zijn nieuwe werkgever Napoli. In zijn eerste wedstrijd voor de club was hij meteen goed voor een doelpunt en ook in de match daarop was hij belangrijk met een goal en twee assists. Sindsdien gaat het net dat tikkeltje minder.

Zo staat de Rode Duivel al drie wedstrijden droog. Zowel tegen Juventus, Palermo als Monza vond hij de weg naar de netten niet. Waar het persoonlijk dan wel wat minder mag lopen, staat Napoli wel mooi bovenaan het klassement van de Serie A. Trainer Antonio Conte is dan ook tevreden en maakt zich bovendien geen zorgen om zijn spits.

"Het belangrijkste is dat Romelu zijn steentje bijdraagt aan het bereiken van ons finale doel", vertelde de Italiaan na de match bij DAZN. "Hij is hier niet in perfecte conditie aangekomen, maar hij werkt hard”, is hij verder blij met de inzet van Lukaku.

Conte blijft daarom het vertrouwen behouden. "Hij blijft een speler die hard werkt voor het elftal. Als hij ook nog scoort, is het des te beter, maar het belangrijkste is dat hij voor de ploeg werkt. Ik zorg ervoor dat de jongens op de juiste manier trainen", sluit hij af. 

Poll: Speelt Lukaku met Napoli kampioen in Italië?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Napoli

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024