'Anderlecht denkt aan verrassende doublure voor Colin Coosemans'

'Anderlecht denkt aan verrassende doublure voor Colin Coosemans'
Maandag 30 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Saudische bronnen melden dat Anderlecht denkt aan Nawaf Al-Aqidi. Dat is een 24-jarige doelman die momenteel onder contract staat bij Al-Nassr, de club van onder meer Cristiano Ronaldo. De Saoediër zit op een zijspoor en zou graag zijn kans gaan in Europa.

In Brussel staat op dit moment Colin Coosemans in doel. De 32-jarige doelman heeft zich op korte tijd opgewerkt tot vaste nummer één bij Anderlecht. Toch wel opvallend aangezien hij vorig seizoen pas zijn debuut maakte voor de club. Dat terwijl hij al sinds 2021 actief is in de hoofdstad.

Ondanks dat hij lang op zijn debuut heeft moeten wachten, is Coosemans nu plots een van de uitblinkers bij Anderlecht. Elke week opnieuw houdt hij met enkele fraaie reddingen zijn ploeg overeind. Zonder hem had Anderlecht ongetwijfeld lager gestaan in het klassement.

De interesse voor Al-Aqidi komt dan ook als een verrassing. Wellicht ziet paars-wit hem eerder als een doublure of zelfs derde keeper. Na het vertrek van Kasper Schmeichel vorige zomer trok het geen nieuwe doelman aan. Wil Anderlecht Al-Aqidi overnemen, zal het wel de concurrentie moeten winnen van onder meer Cercle Brugge.

Poll: Moet Anderlecht doorgaan met Colin Coosemans als eerste keeper?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024