Mogelijke opvolger van Dirk Kuyt spreekt zich uit: "Alleen dan stap ik erin"

Mogelijke opvolger van Dirk Kuyt spreekt zich uit:
Zondag 29 september 2024 - 13:30   I   door Redactie

Beerschot wacht deze middag een erg moeilijke klus op het veld van stadsrivaal Antwerp. Bij Beerschot loop het de laatste weken niet goed. Het staat laatst in het klassement met slechts één punt op 24. Glen De Boeck sprak zich in De Zondag uit over de positie van Beerschot en diens trainer Dirk Kuyt.

“Als ik in Antwerpen ben, kom ik veel supporters tegen: 'kom je niet terug?' Dan zeg ik: praten kost geen geld. Maar ik stap alleen ergens in als ik perspectieven zie”, onthult hij in de krant. Toch denkt De Boeck dat Beerschot het tij nog kan keren. Hij spreekt uit ervaring.

“Alles kan nog natuurlijk, zelfs al ze verliezen bij Antwerp. Toen ik in november 2017 Kortrijk overnam stonden die ook diep onderin en zijn we nog zevende geëindigd, zonder een transfer te doen”, geeft hij de Antwerpenaren de nodige hoop op een goede afloop.

Tot slot laat hij zich uit over de situatie rond de toekomst van Dirk Kuyt. Volgens De Boeck treft hij niet de schuld voor de malaise bij Beerschot, maar ligt een gebrek aan kwaliteit aan de basis van de problemen op het veld. Hij hoopt met andere woorden dat Kuyt aanblijft als trainer.

Poll: Waar ligt de grootste oorzaak voor de malaise bij Beerschot?

TAGS  I  Beerschot  I  Antwerp  I  Dirk Kuyt

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024