Erg verrassende naam moet Brian Riemer opvolgen bij Anderlecht: "Het juiste profiel"

Erg verrassende naam moet Brian Riemer opvolgen bij Anderlecht:
Zondag 29 september 2024 - 11:00   I   door Redactie

Anderlecht speelde zaterdagavond 1-1 gelijk op het veld van promovendus Dender. Na de hoopgevende overwinning tegen Ferencvaros van afgelopen week, staat paars-wit met het puntenverlies opnieuw met beide voetjes op de grond. Ondertussen is er nog steeds geen nieuwe trainer aangesteld.

Brian Riemer werd een goede week geleden ontslagen en sindsdien worden er verschillende namen genoemd als trainer van Anderlecht. Olivier Deschacht doet daar nu twee namen bij. De ex-speler van de Brusselse topclub vertelt aan DAZN wie zijn topkandidaten zijn.

Anderlecht moet het niet te ver zoeken”, zegt hij, waarna hij zijn gedroomde opvolgers noemt. “Ik zou aan Vanderhaeghe of Hasi denken, en neen dat is niet omdat ik goed bevriend met Yves. Het zijn gewoon twee goede trainers die het juiste profiel hebben”, stelt hij.

Als argumentatie haalt Deschacht het voorbeeld van een grote concurrent aan. “Waarom zou je het weer ver gaan zoeken? Kijk naar Nicky Hayen bij Club Brugge”, vergelijkt hij. Of Hasi of Vanderhaeghe een job als trainer van Anderlecht zien zitten, moet nog blijken.

Poll: Zie jij een van hen trainer worden bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Besnik Hasi  I  Yves Vanderhaeghe  I  Olivier Deschacht

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024