Frank Raes voorspelt rampscenario voor Beerschot: "Wil je niet meemaken"

Frank Raes voorspelt rampscenario voor Beerschot:
Maandag 30 september 2024 - 22:00   I   door Redactie

Frank Raes ziet het erg somber in voor Beerschot. De Kielse Ratten staan met 1 op 27 troosteloos laatste in de stand. Zondagmiddag verloor het nog de stadsderby tegen Antwerp. Raes ziet het niet meer goedkomen.

De Beerschot-fans hadden er bij een 4-0 stand genoeg van en besloten daarom met vuurpijlen op het veld te gooien. Dat resulteert nu in een gigantische boete. Dat terwijl er al geen middelen waren om de selectie komende winter te versterken. 

“Ze moeten al 50.000 euro boete betalen, en dan zou zijn ontslagvergoeding (van Dirk Kuyt) er nog bijkomen…”, benadrukt Raes in Gazet van Antwerpen de financiële malaise bij Beerschot. Waar het financieel vaak niet goed gaat, loopt het sportief meestal ook niet goed. Raes vreest het ergste en denkt zelfs aan het laagterecord.

"Het laagterecord in eerste klasse qua aantal punten is van Sporting Hasselt. De club behaalde in het voormalige tweepuntensysteem 10 punten. Omgerekend naar nu zijn dat 12 punten. Dat wil je als club niet op je naam hebben”, sluit hij af.

Poll: Gaat Beerschot het record 'breken'?

TAGS  I  Beerschot  I  Dirk Kuyt

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024